Hirdetés

Bíróságon bizonyította be az EA, hogy nem csal a FIFA 21

|

A kiadót azzal vádolták, hogy a nehézség állítgatásával próbálja vásárlásra bátorítani a FIFA Ultimate Team játékosait.

Hirdetés

Régóta vitáznak arról a FIFA-játékosok, hogy csal-e a gép. Néhány felvétel egészen meggyőző, és sokszor jogos a kiakadás, de úgy tűnik, fejlesztői trükközésről szó sincs, csak véletlenek miatt bukják be a meccseiket az Ultimate Team játékosai - vagy legalábbis bizonyítani nem sikerült ennek ellenkezőjét.

Ezt egy 2020 novemberében indított csoportos kereset miatt volt kénytelen felelni az Electronic Arts a napokban. A felperesek azt állították, az EA alkalmazza a Dynamic Difficulty Adjusment technológiát, mellyel a játék a háttérben a feltüntetett statjaikhoz képest erősebbé teszi a focistákat, hogy a játékosok gyengének érezzék magukat, és több csomagot vásároljanak a jobb focisták reményében.

Hirdetés

A napokban viszont a per lezárult, miután az EA bebizonyította, hogy semmi ilyesmiről nincs szó, a felperesek pedig elálltak a pertől. A kiadó hozzáférést kínált részletes technikai információkhoz, valamint lehetővé tette, hogy a játékosok közvetlenül beszéljenek a felelős mérnökökkel. A cég közleményében kijelentette, hogy a DDA-t nem fogja FIFA, Madden vagy NHL játékaiban használni, ahogy nem használta a múltban sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)