Hirdetés

Bizarr módon vált újra jelentőssé Dr Disrespect Twitch tiltása

|

A Dr Disrespect által rendezett Fortnite bajnokságon furcsa szabályokat kellett betartania a Twitch platformján közvetítő játékosoknak.

Hirdetés

A Twitch és Dr Disrespect jogi nézeteltérését néhány hónappal ezelőtt sikeresen rendezték a felek, de úgy tűnik, hogy a doktor 2020 nyári tiltása továbbra is olyan szigorú a platformon, hogy olyan furcsa szabályokhoz kell igazodnia bajnokságok szervezőinek, mint nemrégiben egy Fortnite verseny esetében.

Dr Disrespect a BoomTV-vel együttműködve szervezett egy 100 ezer dolláros összdíjazású bajnokságot, ami szabályzatából kiderült, hogy a résztvevő Twitch streamereknek tilos a doki nevét használnia és bármilyen formában megjelenítenie, kizárólag szinonímát és helyettesítő szöveget használhatnak.

Hirdetés

A BoomTV gyakorlatilag nem merte kockáztatni, hogy a Twitch bannolja a résztvevőket, ezért inkább elővigyázatossági okokból hívták fel a tartalomgyártók figyelmét a "Dr Disrespect" kifejezés elkerülésére. 

A Hot Shot Duo Drop végül sikeresen lezajlott, a versenyt Tfue és Zemie párosa nyerte. Természetesen Dr Disrespect is indult, de társával, DWolffal nem értek el dobogós helyezést.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)