Hirdetés

Biztosan nem szúrtad ki, milyen titkot rejt az Assassin's Creed Mirage logója

|

Az Assassin's Creed sorozat Bagdadban játszódó spin-offjának ismerős logója egy érdekes részletet is tartalmaz.

Hirdetés

A Ubisoft a legutóbbi Ubisoft Forwardon leleplezte az Assassin's Creed franchise következő játékát, a Valhalla mellékszálának számító Mirage-t (sőt, a rá következő két részt is bejelentette), amely a vállalat új hozzáállásához passzolva visszahozza majd a széria hajdani szellemiségét és elsősorban a lopakodásra fókuszál.

Ha szeretnétek minden fontosat megtudni az új Assassin's Creedről, akkor mindenképpen olvassátok el az összefoglaló cikkünket, de van egy érdekesség, ami a sorozat arab kedvelőinek lesz igazán izgalmas.

Hirdetés

A Ubisoft egyik alelnöke, Fawzi Mesmar Twitteren hívta fel rá a figyelmet, hogy az Assassin's Creed Mirage megmutatott logója érdekes easter egget rejt: egy arab kalligráfia alkotja a két szárat, amely azt jelenti arabról fordítva, hogy "a rejtett". Ez utalás a Rejtőzködőkre (The Hidden Ones), az asszaszin testvériség elődjére, amelyet Kr. e. 47-ben, Egyiptomban alapított az Assassin's Creed Origins főszereplője, Bayek és felesége, Aya azon okból, hogy az árnyékokban mozogva megvédjék az embereket az elnyomástól, az igazságtalanságtól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)