Hirdetés

Black Mirror: Bandersnatch - játszható az egyik, a filmben látott játék

|

A Netflix nem csak hogy létrehozott egy honlapot a Tuckersoftnak, az egyik játékot is közzétette. Egy ZX Spectrum emulátor azért kell hozzá.

Hirdetés

A napokban vált elérhetővé a Black Mirror interaktív epizódja, melynek középpontjában egy programozó, a Tuckersoft játékfejlesztő cég alkalmazottja áll. 

Hirdetés

Az epizód 1984-ben játszódik, sokkal korábban, mint a sorozat többi része. Ennek ellenére a cég fiktív honlapján szerepel két, valós események alapján készült játék is, a Metl Hedd (amit a Black Mirror 4. évadának 5. részében látott történések inspiráltak), valamint a Valdack's Revenge (ez pedig a 4. évad 1. részében látottak alapján készült). Más epizódokra is utalnak, látogassatok el a linkre.

A legérdekesebb mindenesetre a Nohzdyve, ami játszható, csak egy emulátor kell hozzá, mondjuk ez. A cím (ami a Nosedive kicsit stilizálva, szintén utalás egy korábbi Black Mirror részre) szó szerint értendő, egy karakterrel orral előre zuhanunk két ház között, miközben igyekszünk a lehető legtöbb lufit szétpukkantani és közben életben maradni. Próbáljátok ki, már csak a móka kedvéért is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)