Hirdetés

Blair Witch - 4K-s videóban csodálhatjuk meg a hátborzongató erdőt

|

Ez a rövid bemutató is bizonyítja, hogy a Bloober Team tökéletes hangulatot teremtett új játékához.

Hirdetés

A hónap végén érkezik a népszerű Ideglelés filmeken alapuló Blair Witch, aminek főhőse kutyájával együtt egy sötét erdőben fog bóklászni, így természetesen mindenféle szörnyűségek várnak majd rá. De legalább magával ragadó látvány mellett rosálhatjuk össze magunkat, ez is tekinthető luxusnak a maga módján.

Hirdetés

A fejlesztők kiadtak egy vadonatúj videót, ami elég rövid, viszont a Blair Witch több rémisztő helyszínét is bemutatja nekünk, miközben a háttérben igencsak baljós zene szól. Egyébként a játékban nem csak a fák között fogunk bandukolni, de a ránk váró kísérteties belső helyszínek sem jelentenek majd felüdülést a szolid szorongás és hirtelen rettegéslöketek szorításában. Nézzétek csak:

A Blair Witch augusztus 30-án érkezik meg PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)