Hirdetés

Warcraft: Bonds of Brotherhood - így vezetik fel a Warcraft-filmet

|

Már nagyon rá vagyunk pörögve a hivatalos Warcraft filmadaptációra, viszont most kiderült, hogy nem csak filmet kapunk.

Hirdetés

A Star Wars Episode VII mellett minden bizonnyal a Warcraft film megjelenése az, ami miatt a legizgatottabbak vagyunk. A készítők szerint a film már gyakorilatilag készen van, viszont a Comic Con alatt a Blizzard elárulta, hogy még a film előtt kapunk egy képregényt, mely az előzményeket fogja majd elmesélni.

A Warcraft: Bonds of Brotherhood címet viselő képregény mögött egy elég tehetséges gárda áll: a történetet a Warcraft világért felelős Chris Metzen dolgozta ki, a forgatókönyvet Paul Cornell (Doctor Who, Captain Britain, MI:13) jegyzi, míg az oldalakat a méltán elismert Batman: No Man's Land-ért is felelős Mat Broome fogja rajzolni.

A készítők szerint a Bonds of Brotherhood egy "lehengerlő történet lesz a bátorságról, vérontásról és testvériségről", mely már csak a borító alapján is egy túlzásoktól mentes leírásnak tűnik. A Warcraft: Bonds of Brotherhood megjelenés 2016 május környékén várható, még a film előtt. Az Egyesült Államokban 25 dollárért árulják majd (kb. 7000 forint), remélhetőleg van elég nagy itthoni rajongóbázisa a Warcraftnak, hogy nálunk is megjelenhessen.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)