Hirdetés

A Lich King fagyiárusnak áll a Blizzard legújabb Comic-Con reklámjában

|

A jópofa videóban új munkahelyén láthatjuk a trónról letaszított Arthast, akinek bizony még van hova fejlődnie a szakmában.

Hirdetés

A héten kezdetét veszi a képregény- és filmrajongók legnagyobb fesztiválja, a San Diego Comic-Con, ahova a Blizzard is kivonul, hogy mutasson egy-két újdonságot, és még ingyen fagyit is oszt majd a rajongóknak. Azonban csak remélni tudjuk, hogy nem a Lich King fog állni a pult mögött.

Hirdetés

A stúdió sok mindennel készül a Comic-Conra, így többek között lesz Overwatch panel, ahol leginkább Doomfist kerül a középpontba, és egy különleges esemény is, ami a Hearthstone legújabb kiegészítőjéhez kapcsolódik. Most utóbbihoz kaptunk egy videót, amin megnézhetjük, hogyan teljesít a Lich King új vállalkozása, az Ice Cream Citadel.

A Blizzard egy humoristával, Brian Posehnnel együtt dobta össze az alábbi videót, ami jól szemlélteti, hogy miért nem olyan egyszerű a munkahelyváltás, ha az ember korábban egy élőhalott sereget irányító nagyúr volt.

Az Ice Cream Citadel egyébként jelen lesz a Comic-Conon is, és mivel nem a rendezvény területén lesz felállítva, így mindenki, aki épp arra jár, vendége a Lich Kingnek egy hűsítő fagylaltra.

Ti milyen munkát tudnátok még elképzelni Arthasnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)