Hirdetés

A Blizzardnak nem tetszett a Playboyos Overwatch paródia

|

Levelet kapott a fejlesztőtől az a művész, aki az Overwatch karaktereit szerepeltető Playboy borítókat készítette.

Hirdetés

Az Overwatch nagyban köszönheti annak a sikerét, hogy a játékban szereplő karakterek rendkívül egyediek és szerethetőek lettek. A szereplőket bemutató hivatalos kisfilmek mellett számtalan kiváló rajongói remekművel is találkozhatunk, ezek közé tartozott a nagyon jópofa Playwatch is, ami a Playboy magazin jellegzetes borítóit figurázta ki az Overwatch női karaktereit felhasználva.

Manusogi, a Deviantart egyik felhasználója még tavaly kezdte el csinálni ezeket a borítókat, a projektje pedig annyira népszerű lett, hogy hamarosan egy weboldalt is elindított, ahol cikkeket is lehetett olvasni a képek megtekintése mellett. Sajnos a Blizzardnak nem tetszett annyira az ötlet, ugyanis a közelmúltban levelet küldtek a srácoknak, amelyben arra utasítják őket, hogy fejezzék be az oldal működtetését, ugyanis szerzői jogot sért a tartalma.

Az alkotók nem vitatkoztak a Blizzard döntésével, így aztán honlap már nem elérhető, de azért néhány megmenekült az elkészült borítók közül, a fenti galériába kattintva megcsodálhatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)