Hirdetés

Mostantól olcsóbban vehetünk Blizzard-cuccokat

|

Megnyílt az európai Blizzard Gear Store, ezért gyorsabb szállítással, alacsonyabb költségekkel számolhatunk.

Hirdetés

Itthon is vannak boltok, ahol megtalálható ez-az a hivatalos, blizzardos kínálatból, de aki a legjobbakat akarta, annak eddig az Egyesült Államokból kellett rendelnie, ami elég magas költségekkel járt.

Hirdetés

A napokban viszont megnyílt az európai Gear Store, melynek raktára az EU-ban (egész pontosan Hollandiában) van, így a tagállamokba olcsó a szállítás, nincs vám, és gyorsabban is érkeznek meg a cuccok. Fizetni euróban vagy fonttal lehet, ha vásároltok, számítsatok rá, hogy ezek valamelyikében láthatjátok a terhelést. Itt kezdhettek vadul költekezni, a Harth Stonebrew beszélő sörnyitónak különösen nehéz ellenállni.

Egyébként az USA-beli boltból továbbra is lehet rendelni az eddigi feltételek mellett, ha esetleg valami olyat találnátok, ami az európaiban nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)