Hirdetés

Prémium kategóriás figurákkal szolgál a Blizzard saját üzlete

|

Egy új termékvonalat indít be a Blizzard, aminek a darabjai ugyan nem olcsóak, de remekül néznek majd ki a polcainkon

Hirdetés

Egy ideje pörög már a Blizzard saját tárgyboltja, ahol Warcraft, Overwatch, Diablo, StarCraft és Hearthstone témájú figurákat, pólókat, pulcsikat, Widowmaker leggingseket lehet kapni (utóbbi nagyon népszerű - a srácok körében). A kiadó úgy döntött, hogy még rátesz erre egy lapáttal a Collectibles sorozattal.

Az ebbe a kategóriába tartozó figurák és kegytárgyak prémiumkategóriás cuccok, és ennek megfelelően az áruk is meglehetősen borsos. A fenti képen látható Tracer, illetve a már előrendelhető Widowmaker figura 150 dollárba (~43 000 Ft), míg az Illidan és Grommash szobrok 350 dollárba (~101 000 Ft) kerülnek.

A kínálat még bővülni fog a következő hónapokban. Az új termékeket a Blizzard Gear oldalán találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)