Hirdetés

BlizzCon 2014 - bemutatták a Warcraft film főszereplőit

|

A Blizzconon megmutattak néhány képet a készülő Warcraft film karaktereiről. Ezek az orkok nem viccelnek.

Hirdetés

A szerkesztőség egy része épp az országot járja az 576 Roadshow keretein belül, de a Blizzard erre fittyet hányva ezen a hétvégén tartja a BÍlizzCont, ahol nem csak folytatásokat, hanem egy új játékot is bemutattak. Hiába azonban a rengeteg PC-s móka, ha a Warcraft filmből nem mutattak volna valamit, a közönség valószínűleg felfalta volna őket. Szerencsére nem így történt.

A filmet rendező Duncan Jones és a Blizzardos Chris Metzen együtt mutatták be a film néhány központi karakterét, hogy már most, jó másfél évvel a premier előtt kapjunk egy kis ízelítőt a szereplőkből, illetve megértsük, miért is tart ennyi ideig a forgatás. A CGI bizony elég időigényes dolog, különösen akkor, ha ilyen részletességgel dolgoznak, mint az alábbi képen.

 

Orgrimet egyébként a Pacific Rimben is feltűnő Rob Kazinsky játsza majd, aki a BlizzCon filmes paneljén egy hatalmas kalapáccsal jelent meg. A másik debütáló karakter maga King Llane volt, akit Dominic Cooper személyesít majd meg a filmben. Vele egy kicsit könnyebb dolga volt a grafikusoknak.

 

A Warcraft film megjelenése 2016. márciusában esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)