Hirdetés

A galaxis őrzői rendezője Bloodborne filmet készít?

|

A spekulációk szerint a FromSoftware játékának adaptációját a Comic-Conon jelenthetik be.

Hirdetés

Mióta az Amazon olasz divíziója kiszivárogtatta, hogy elkészülhet a Bloodborne 2, azóta szomjazzuk a Sony bejelentését, ám erre úgy tűnik, hogy még várnunk kell, viszont a spekulációk alapján valamilyen meglepetésre mégis számíthatunk a játék kapcsán. 

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy A galaxis őrzői filmek rendezője, James Gunn Twitteren jelezte, hogy a Sony Comic-Conos panelján fogja bejelenteni új projektjét, amihez képet is csatolt: 

A találgatások a fotó miatt indultak meg, ugyanis a rajta látható karcolt szimbólum meglehetősen hasonlít a Bloodborne Heir rúnájához (az alábbi ábrán), plusz a rajta lévő szöveg is vörössel lett írva, ami utalhat a nem elhanyagolható mennyiségű vérre a játékban. 

Bár a legtöbben A galaxis őrzői filmek miatt ismerik, Gunntól nem áll messze a horror műfaj sem, hiszen ő rendezte a Slithert, ő írta a Holtak hajnalát és részt vett a Lollipop Chainsaw videojáték készítésében is, amely szintén nem finomkodott. Hasonlók a rúnák, a Sony panelján lesz a bejelentés, a horrorban is jártas Gunn teaseli a projektet - túl soknak tűnik az egybeesés, így remélhetőleg valóban megkapjuk a Bloodborne film bejelentését. Ti szeretnétek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)