Hirdetés

Bloodborne: The Death of Sleep - képregénnyel térhetünk vissza Yharnamba

|

A Titan Comics a Bethesda után a Sonyval is együttműködik, hogy a Bloodborne rajongók egy képregénnyel üthessék el az időt a folytatásig. Már ha lesz.

Hirdetés

A Titan Comics egyre több videojátékon alapuló képregényt dob piacra, nyáron például a Bethesdával való együttműködését jelentette be a The Evil Within 2, a Dishonored: Death of the Outsider és a Wolfenstein II: The New Colossus kapcsán. De van más projekt is. 

Hirdetés

A GamesRadar számolt be róla, hogy a Titan Comics kiadásában érkezik a Bloodborne: The Death of Sleep című füzet is, amelyből egy új történetet ismerhetünk meg: egy névtelen Hunterét, aki Yharnam utcáit járva csinálja azt, amiben a Hunterek a legjobbak. Szörnyetegeket öl és rejtélyeket old majd meg horrorisztikus hangulatban. Egyelőre nem tudni, hogy a sztori a Bloodborne eseményei előtt, alatt vagy után játszódik-e. Íme a borító:

A 2018. februárjában megjelenő képregényt Ales Kot (Suicide Squad, Legends of the Dark Knight, Zero) írja, a rajzolásért pedig Piotr Kowalski (Robocop, Marvel Knights: Hulk, Dark Tower) felel. Ti beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)