Hirdetés

Bocsánatott kért egy 2018-as incidens miatt a Paradox régi-új vezérigazgatója

|

Fredrik Wester mindazonáltal elmondta, a történtek nem függenek össze az akkori lemondásával.

Hirdetés

A hónap elején írtunk nektek róla, hogy lemondott a Paradox Interactive vezérigazgatója. Ebba Ljungerud 2018-ban vette át a cég irányítását, miután elődje, Fredrik Wester lemondott a tisztségről.

A most újra kinevezett vezető egy bocsánatkéréssel kellett, hogy indítsa a második ciklusát, miután egy számára igen kellemetlen hír került napvilágra a lemondása évéből.

Hirdetés

Wester a Twitteren reagált a kiszivárgott információkra. Bejegyzésében leírta, fontos számára a felelősségrevonhatóság, így szeretne egy kicsit jobban belemenni a történtekbe. A folytatásban leírta, hogy 2018-ban tényleg volt egy belsős eseményük, ahol tiszteletlenül viselkedett egy kollégával, ezért azonban a következő hétfőn bocsánatot is kért, aminek a HR is a szem és fültanúja volt.

A nemrégiben kikerült dokumentumokból az is kiderült, hogy az alkalmazottak szerint a "sértő bánásmód szisztematikus és túlságosan gyakori probléma" a Paradoxnál. Ennek ellenére Wester szerint elődje nem emiatt mondott le, hiába is volt nagyon furcsa a semmiből érkezett lemondás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)