Hirdetés

Boltokban is érezteti velünk a Capcom, mekkora lesz Lady Dimitrescu a Resident Evil Village-ben

|

Életnagyságú Lady Dimitrescuk álltak csatasorba a Village közelgő megjelenésének alkalmából.

Hirdetés

A Capcom legalább annyira élvezi Lady Dimitrescu hirtelen jött népszerűségét, mint a rajongótábor. A kiadó teljes lendülettel beleállt a dologba, olyannyira, hogy Hongkongban életnagyságú, karton Dimitrescukkal hirdeti a játékot. Az egész azért kifejezetten szórakoztató, mert ugyan tudtuk már egy ideje, hogy az óriáshölgy majdnem 3 méter magas, de így a videojátéküzletekben mellé állhatnak az érdeklődők és érezhetik, hogy valójában mit is jelent ez.

Hirdetés

Sajnos egyelőre még nem tudjuk, hogy ezek az életnagyságú táblák mikor kezdhetnek majd el felbukkanni más országokban is, de a mai korban már azt sem tartjuk kizártnak, hogy előbb-utóbb ezek eBayen is elérhetőek lesznek. Ha valaki szeretné kisembernek érezni magát egy hatalmas vámpír anyuka árnyékában, figyelje az aukciókat.

A Resident Evil Village megjelenése 2021. május 7-én várható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)