Hirdetés

Állítólag azért nem halad a Bond 25 forgatása, mert a rendező folyton játszik

|

Cary Joji Fukunaga szerint persze nem igaz, hogy a Red Dead Redemption 2 lenne a problémák oka.

Hirdetés

Ha valaki, hát mi megértjük, hogy valaki nehezen ér be reggel a munkába, mert éjszakába nyúlóan nyúzza a kedvenc videojátékát. Egyesek szerint ez a helyzet Cary Joji Fukunaga rendezővel is, aki annyira rácsúszott a Red Dead Redemption 2-re, hogy nem mindig ér oda időben a forgatásokra.

Hirdetés

A rendező most egy Instagram bejegyzésben tagadta a vádakat. 

Ebben a munkakörben egy szabad perce sincs az embernek, ami ne lenne betáblázva. Még a forgatási napokon, a kezdés előtt, a felvételek között, a forgatás befejeztével, mindig vannak olyan elhivatott kollégák, akik már a következő lépést tervezik. Ilyenkor senki nem alszik. A PS4-emmel való kapcsolatommal kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy a Red Dead Redemption 2 hónapok óta 63%-on áll, és ha valaki elspoilerezi a végét mielőtt befejezem a Bond 25-öt, nagyon mérges leszek.

A Bond 25 forgatását egyébként is megnehezítette, hogy az előző rendező lelépett, Daniel Craig pedig balesetet szenvedett forgatás közben. Azért reméljük, hogy sikerül minél hamarabb pontot tenni az ügy végére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)