Hirdetés

Borderlands 3 - az egyik fegyvert egy halálos beteg rajongónak köszönhetjük

|

A Gearbox Software munkatársai emberségből jelesre vizsgáztak.

Hirdetés

Nem kell már túl sokat várnunk arra, hogy újfent elmerülhessünk a Borderlands univerzumában, hiszen szeptemberben megérkezik az új rész. Sajnos azonban akad olyan rajongó is, aki valószínűleg már nem fog tudni vele játszani. Egy 26 éves fiatal férfi, Trevor Eastman negyedik stádiumú, áttétes rákkal harcol, az orvosai szerint maximum egy éve van hátra. 

Hirdetés

Eastman körülbelül egy hónapja kérte a Reddit felhasználóinak segítségét, hogy elérhesse a Gearbox fejlesztőit egy különleges kívánsággal: mivel régóta hatalmas rajongója a Borderlands szériának és fogalma sincs, megéri-e a Borderlands 3 megjelenését, azt kérte, hogy valamilyen úton-módon hadd játszhasson vele a megjelenés előtt. A Gearbox megkapta a rajongó üzenetét, azonnal meghívták a stúdióba, ahol Eastman négy órán át tolhatta a játék félkész változatát, sőt, elnevezhette az egymilliárd fegyver egyikét. A "Compressing Trevanator" egy egyedi shotgun, amely fagyasztó és gyújtó lőszert használ, és egy szöveg olvasható rajta: "Trev is gonna get you!", azaz "Trev el fog kapni!". 

Bízunk benne, hogy Eastman még közöttünk lesz a szeptember 13-ai megjelenéskor, és végig fogja tudni játszani a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)