Hirdetés

Borderlands 3 - többen keresnek rá a felnőttfilmes oldalakon, mint bármely más játékra

|

Nem túl meglepő, hogy melyik játékbéli karakterre kíváncsiak a legtöbben.

Hirdetés

Amikor egy híresebb játéksorozat legújabb epizódja megjelenik, valahogy mindig nagyon sokan kedvet kapnak ahhoz, hogy kedvenc szériájuk szereplőit egy erősen korhatáros felállásban is megnézzék. Nincs ez másképp a Borderlands 3 esetében sem. 

Hirdetés

Az egyik legnagyobb felnőttfilmes oldal adatai szerint ugyanis egészen pontosan 12905%-kal nőtt meg a Borderlands 3-as keresések száma, azaz közel tizenháromszor annyian ütötték be a keresőbe a játék címét pikáns videók reményében, mint az új rész megjelenését megelőző időszakban. A gyakorlatban pedig mindez azt jelenti, hogy jelenleg a felnőttfilmes weboldalakon a Borderlands a leginkább pörgő téma, simán lekörözi az olyan örök "kedvenceket" is, mint a Fortnite, vagy épp az Overwatch. A Borderlands 3 megjelenése óta ez több mint egymillió keresésnek felel meg.

A legtöbben nemes egyszerűséggel annyit pötyögtek be a keresőbe, hogy "borderlands 3", de rögtön a második helyen a "borderlands moxxi" szerepel a keresések között. Az összes karakter közül tehát Mad Moxxi izgatja leginkább a műkedvelők fantáziáját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)