Hirdetés

Borderlands - mindenféle extrákat ad a Vault Insider Program

|

A Borderlands V.I.P. keretében pontokat gyűjthetünk, amiket aztán értékes játékbeli tartalmakra válthatunk be.

Hirdetés

A 2K és a Gearbox nem akarja, hogy a Borderlands 3-ig akár egy pillanatra is unatkozzanak a játékosok.

Hirdetés

A Vault Insider Programhoz csatlakozók fiókok összekapcsolásáért, videók megtekintéséért, cikkek elolvasásáért, kódok beváltásáért cserébe pontokat gyűjthetnek, amiket jelenleg például az eddig megjelent játékokban felhasználható, arany loot ládához való kulcsokra és PC-s háttérképekre válthatnak be, de később lesznek még egyéb jutalmak is. A regisztrációért egy Borderlands 3 Welcome Pack jár, mely tartalmaz egy gránátos és pajzsos modot, valamint egy fegyverre szerelhető extrát. A csatlakozáshoz egy SHiFT fiókra van szükség, ami nem igényel feltétlenül külön regisztrációt, Xbox Live, PlayStation Network, Steam, 2K, Twitch, Twitter vagy Facebook profillal is be lehet lépni.

A következő Borderlands játék szeptember 13-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)