Hirdetés

Már biztosan lesz Borderlands film

|

Készül a Borderlands film, és úgy tűnik, hogy jó kezekben van a rendezés.

Hirdetés

A Gearbox Borderlands sorozata nem feltétlenül az az alapanyag, ami egy filmért kiált, de azért csak eltudnánk képzelni 2 órányi vérengzést a sci-fi vadnyugaton. Úgy néz ki, hogy a Gearbox is hasonlóan gondolta, mert már biztos, hogy érkezik a Borderlands mozifilm.

Az adaptációért Aaron Berg felel majd, aki egyébként jelenleg a G.I.Joe 3 forgatókönyvén dolgozik. Berg előzőleg a Section 6-en dolgozott. A Borderlands filmet az Arad Productions gyártja majd. A Hollywood Reporter jelentése szerint egy "Mad Max az űrben" stílusú megvalósításra számíthatunk, ami nagyjából körül is írja a játék hangulatát. Az adaptáció R besorolást kap, tehát lehet majd számítani a durva témákra, vérre, és mindenre, amit az univerzum csak felkínálhat.

Azt még korai lenne megjósolni, hogy mikor futhat be, de reméljük, hogy nem egy zs kategóriás elsietett matinét kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)