Hirdetés

Eli Roth is megszólalt a Borderlands film rendezése kapcsán

|

Miután Randy Pitchford véletlenül kitweetelte a bejelentést, a stúdió jobbnak látta beleállni a dologba, mint a PAX Eastig takargatni a nyilvánvalót.

Hirdetés

A Gearbox vezérigazgatója nemrég véletlenül kitette Twitterre, hogy a leginkább belezős horrorokban utazó Eli Roth rendezi majd a régóta dédelgetett Borderlands filmet. Nagy a valószínűsége, hogy a bejelentést a PAX Eastre szánták, de a ballépés után úgy tűnik a stúdiók célszerűbbnek látták, ha inkább elismerik az infót, így Roth is nyilatkozott a projektről. 

Hirdetés

A rendezőnek és a Lionsgate-nek régre nyúlik vissza a közös múlja, hiszen Roth legelső egész estés mozifilmjét, a Kabinlázat is ez a stúdió adta ki. Elmondása szerint úgy érzi, mintha együtt nőtt volna fel a Lionsgate-tel és minden korábbi lépésük a Borderlands megrendezéséhez vezetett volna, amit mind ambícióban, mind méretben karrierje csúcspontjának tart.

"Nagyon várom, hogy elhozhassam a saját energiáimat, ötleteimet és vízióimat a játék vad, szórakoztató és végtelenül kreatív világába. Randy Pitchford és mindenki más a Gearboxnál elképesztően támogató az ötleteimmel kapcsolatban, tényleg úgy érzem, hogy a tökéletes alkotók sokasága gyűlt itt össze."

A forgatókönyvért az a Craig Mazin felelős, aki a tavalyi év egyik nagy meglepetése, a Csernobil szkriptjéért is felelős volt. Megnyugtató tehát, hogy egy drámában is igen jártas szakember tudja majd megteremteni az alapokat az őrülethez. A szereplőgárdáról egyelőre még semmit nem tudni, de a hírek szerint a forgatások már ebben az évben elkezdődnek, így ha minden jól megy, jövőre már a mozivásznon is megláthatjuk Pandora kaotikus világát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)