Hirdetés

Borderlands - készülnek a Funko Pop figurák

|

Már rengeteg ismert karaktert megtalálhatunk a Funko Pop! sorozatában, hamarosan pedig a Borderlands szereplői is csatlakoznak a díszes társasághoz.

Hirdetés

Szerencsére már teljesen biztosak lehetünk benne, hogy készül a Borderlands 3, viszont hogy addig se legyen annyira fájdalmas a várakozás, a Funko készül néhány jópofa figurával a gyűjtöknek.

A cég a blogján jelentette be a Pop! figurák következő darabjait, melyek a Borderlands legismertebb szereplői közül kerülnek ki, ráadásul néhány concept artot is megosztottak arról, hogy nagyjából hogyan fog kinézni a végeredmény. Persze aki látott már ilyen figurákat, az valószínűleg könnyen el tudja képzelni, hogy miről van szó: színesek, nagy a fejük, nagy a szemük.

A figurák között megtalálható Emperor Claptrap, Tiny Tina, Lilith, Zero és Mad Moxxi is, de hogy konkrétan mikor jelennek meg, arról a Funko csak annyit mondott, hogy "hamarosan".

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)