Hirdetés

Ilyen lenne az Apex Legends a Borderlands stílusában

|

Nagyot szólt a Borderlands 3 bejelentése, valaki pedig gondolt egyet és az egyik klasszikus újragondolta az Apex Legends karaktereivel.

Hirdetés

A Gearbox elképesztően hangulatos trailert vágott össze a Borderlands 3 bejelentéséhez, kedvünk lett volna a játék karaktereivel együtt rázni, de a videó nem csak ránk volt különösen nagy hatással, hanem egyes rajongókra is. 

Hirdetés
 

Egy felhasználó, bizonyos McArctico fogta az Apex Legends jeleneteit és karaktereit, majd elkészített egy előzetest belőlük a Borderlands trailer stílusában, az Ain't No Rest For The Wicked című Cage The Elephant dalt felhasználva. Nézzétek meg ti is, nagyszerű lett a végeredmény: 

A Borderlands 3 a tervek szerint szeptember 13-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (utóbbi Epic Games Store-exkluzív lesz 2020 áprilisáig), az Apex Legends pedig ingyenesen elérhető mindhárom platformra.

Nektek hogy tetszik a rajongói videó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)