Hirdetés

Bővebben is belenézhetünk a League of Legends animációs sorozatba, az Arcane-be

|

Az eddigi videókkal sok LoL-rajongó szívét ellopta a széria, ez most sem fog változni.

Hirdetés

Tavaly, a League of Legends 10. évfordulós buliján jelentette be a Riot Games, hogy Arcane címmel animációs sorozat készül, amelyen az a Fortiche Productions dolgozik, ez a csapat felel a LoL bajnokainak bemutatkozóvideóiért is. Az eddig kiadott videókban többnyire két karakter, Vi és Jinx szerepelt a reflektorfényben, viszont a Netflix Geeked Weeknek köszönhetően végre kaptunk egy hosszabb betekintést is.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint már tavaly megelevenedhetett volna a streamingplatformon keresztül Runeterra világa, viszont a koronavírus-járvány ebbe is beleszólt, így a legutóbbi információnk az volt, hogy az Arcane ősszel mutatkozhat be a Netflixen. A május elején megjelent beharangozó nem konkretizálta ezt az időintervallumot, és sajnos az alábbi videó sem pótolja ezt, de piszok látványos:

Érkezett egy érdekes fejlesztői napló is, amihez van magyar felirat is, így semmiről sem maradtok le:

Fel a kezekkel a kommentszekcióban, ki fogja a premier napján darálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)