Hirdetés

BREAKING: megérkezett a The Last of Us tévésorozat első előzetese

|

Szép ajándékot kaptunk a 2022-es The Last of Us napra.

Hirdetés

Ma van a hivatalos "The Last of Us nap", melyet az első rész 2013-as megjelenése óta folyamatosan kisebb-nagyobb ajándékokkal ünnepel a Naughty Dog csapata. Idén sem mulasztották el ezt a remek alkalmat, hogy kedveskedjenek nekünk, és a napokban már sejteni lehetett, mit fogunk megkapni ma délután.

A tippek beigazolódtak, tényleg az HBO Maxra készülő The Last of Us tévésorozat kapott egy friss és meglehetősen látványos kedvcsináló videót. A teaser trailert alább magyar felirattal ellátva nézhetitek meg.

Hirdetés

A sorozatban Joelt és Ellie-t Pedro Pascal és Bella Ramsey alakítja majd, de olyan színészek is feltűnnek az adaptációban, mint Gabriel Luna, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Anna Torv, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman vagy Storm Reid.

Pontos premierdátumot továbbra sem kaptunk, annyi biztos, hogy valamikor 2023-ban fog megérkezni a The Last of Us tévésorozat az HBO Maxra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)