Hirdetés

Brie Larson így festene a Metroid mozi főszereplőjeként

|

Maga a színésznő osztotta meg Bosslogic grafikáját, hogy lássuk, milyen Samus Aran válna belőle. Szemmel láthatóan nagyon hajt a szerepre.

Hirdetés

Brie Larsonról tudjuk, hogy imádja a Nintendo játékait, rendszeresen játszik például a Animal Crossing: New Horizonsszel, és szívesen is szerepelne egy Animal Crossing filmben. Nos, a jelek szerint egy másik népszerű Nintendo széria esetleges filmadaptációjára is le akar csapni.

Hirdetés

A minap az internet népének kedvenc grafikusa, Bosslogic tett közzé egy képet, amelyen Brie Larsont álmodta meg egy fiktív Metroid film főszereplőjének, gyakorlatilag lerajzolta, hogyan nézne ki a színésznő Samus Aranként. Larson egyből retweetelte a mutatós grafikát, és imádkozó emojik kíséretében azt kérte, valósuljon meg tényleg a dolog.

Nem mindenki ért egyet azonban a színésznővel, akadt például olyan vélemény is a Twitteren, miszerint inkább Emily Bluntnak kéne adni Samus Aran szerepét.

Szerintetek passzolna Brie Larsonhoz egy Metroid mozi főszerepe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)