Hirdetés

Tévésorozat formájában tér vissza az egyik legjobb második világháborús FPS széria

|

A bejelentésen felül az is kiderült, hogy kik állnak majd a Brothers In Arms játékokon alapuló alkotás mögött.

Hirdetés

A 2005-ben útnak indult Brothers In Arms volt a Gearbox Software legelső saját franchise-a, ám most már jó néhány éve nagy a csend körülötte, és a srácok mostanában inkább a Borderlands szériával foglalatoskodnak. Ám úgy tűnik, nem felejtették el teljesen a második világháborús kalandokat.

Hirdetés

Hivatalos is meg lett erősítve, hogy tévésorozat készül a Brothers In Arms alapján. A showrunneri teendőket Scott Rosenbaum látja majd el, aki több széria munkálataiban is fontos szerepet töltött be korábban, így nem nevezhető teljesen kezdőnek. Producerként becsatlakozik még a projektbe Jean-Julien Baronnet, Richard Whelan, Sean Haran, valamint a Gearbox vezetője, Randy Pitchford is.

A sorozat elméletileg a valódi Exercise Tiger történéseit fogja feldolgozni, amely során a normandiai partraszállásra gyakorolt az amerikai hadsereg, és bizonyos problémák miatt több száz katona vesztette életét. Egyelőre nagyjából ennyit tudni a projektről.

Ti adtok majd egy esélyt a sorozatnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)