Hirdetés

Brutális és véres lesz a Cyberpunk sorozat, itt az első kedvcsináló

|

Sőt már azt is tudjuk, mikor érkezik a Netflixre a Cyberpunk: Edgerunners.

Hirdetés

Noha ez a hét (illetve részben a következő is) elsősorban a videojátékokról szól, a Summer Game Fest livestreamhez és az Xbox & Bethesda Games Showcase-hez hasonló eseményekkel párhuzamosan elindult, mi több, teljes gőzzel robog előre a Netflix Geeked Week is. Ennek folyamán a piacvezető streaming platformra belátható időn belül érkező tartalmak sokaságával ismerkedhettünk meg a The Sandman: Az álmok fejedelmétől a Resident Evil sorozaton át az Addams-family rosszcsont tinilánya, Wednesday köré épülő produkcióig.

Közéjük tartozik a CD Projekt Red által felügyelt Cyberpunk: Edgerunners animesorozat is, amely 10 epizódban meséli el egy, az élet iskolájába járt (értsd: minden tudását az utcán magába szívó) kölyök történetét. Ismerős lehet ez azoknak, a Cyberpunk 2077-ben felajánlott Corpo, Nomad és Street Kid hátterek közül az utóbbit választották karakterük, V számára.

Hirdetés

A Studio Trigger alkotása szeptember folyamán tagozódik be a Netflix katalógusába, a pontos dátumot majd később hozzák nyilvánosságra, de addig is megnézhetjük az első teaser trailert.

Sőt, ha már itt tartunk, igazán rászánhatunk néhány másodpercet az életünkből egy nyúlfarknyi Cyberpunk: Edgerunners klipre is, amiből elég egyértelműen kiderül, hogy a Studio Trigger és a CD Projekt Red közös alkotása korhatáros lesz.

Ebben a videóban pedig minden korábbinál mélyrehatóbb bepillantást nyújtanak az alkotók a sorozatba.

A Cyberpunk: Edgerunners történetéért a CD Projekt Red (Rafal Yaki és Bartosz Sztybor) felel, ebből farag forgatókönyvet Masahiko Otsuka (Star Wars: Vision 'The Elder') és Yoshiki Usa (Gridman Universe sorozat), a rendezést Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) tartja a kezében, a karakterek tervezését és az animációs munkálatokat Yoh Yoshinari (Little Witch Academia, BNA: Brand New Animal) irányítja, míg az animesorozat zenéjét a Silent Hill-rajongók kedvence, Akira Yamaoka szerzi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)