Hirdetés

Budapesten forgatják a Borderlands filmet

|

Újabb stábnak nyerte el tetszését a főváros, ráadásul arról is szállingóznak a hírek, hogy ismét egy sztár csatlakozhat a projekthez.

Hirdetés

Ha valaki megkérdezte volna tőlem pár éve, hogy szerintem mely játékokból készülhet film a közeljövőben, akkor nem valószínű, hogy a Borderlands benne lett volna a felsorolásban. Most azonban úgy tűnik, hogy a Gearbox és a Lionsgate együttműködésében kezd formát ölteni a film, az alkotók pedig egyre több infót osztanak meg a rajongókkal.

A projekten dolgozó MidAtlantic Films vezetője, Adam Goodman árult el néhány infót a nagyközönségnek a projektről. Ez az a csapat, mely arra specializálódott, hogy a nagy hollywoodi produkciók megtalálják a megfelelő európai nagyvárost maguknak, így valószínűleg nekik köszönhető, hogy az idei év vége felé Budapesten kezdődnek meg a Borderlands forgatásai.

Hirdetés

Goodman arról is beszámolt, hogy reményei szerint az idei nyár lesz az utolsó olyan időszak, melyben még a koronavírus miatti szabályozások árnyékában kell filmeket készíteniük, így a Borderlands, melynek forgatásai nagyrészt jövőre esik talán már biztonságban lesz. Egyelőre nem tudjuk elképzelni, hogy melyik az a hely a fővárosban, mely leginkább otthont adhatna Pandorának, de persze erre valók a CGI csapatok.

Emellett arról is szárnyra kaptak a pletykák, hogy Kevin Hart is csatlakozhat a Borderlandhez, ráadásul nem más, mint Roland szerepében. Ezzel ő lenne  a második komoly sztár a projekten, hiszen Cate Blanchett még tavaly tavasszal kapta meg Lilith szerepét. Noha Hart azért nem játszik egy ligában Blanchettel, a komikus tapasztalatai remekül egészíthetik ki a Borderlands egyébként is őrült világát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)