Hirdetés

Bugos bögre miatt kér elnézést a Ubisoft China

|

Sajnos belülre került a fogó, ezért nem forgalmazzák - a kínai rajongók viszont nagyon meg akarják szerezni.

Hirdetés

Nemrégiben mutatta be a Ubisoft China a Sheepedia nevű kínai divatcéggel közös termékeit, néhány logózott pólót. Valószínűleg ezeket kívánta promózni a kiadó ottani ága a hibás bögre visszavonásának bejelentésével, ami alighanem csak egy ügyes PR-trükk, nem valódi probléma. Mindenesetre bejött, a játékosok követelni kezdték, hogy a termék kerüljön forgalomba, a Ubisoft China pedig a francia központtal együtt dolgozik azon, hogy valahogy eladhassák vagy elajándékozhassák a hibás termékeket.

Hirdetés

Az egészre Daniel Ahmad hívta fel a figyelmet, aki hozzátette, a ChinaJoy rendezvény környékén szokott hasonlókat csinálni a kiadó hibáin egyébként is lelkesen élcelődő Ubisoft China, tavaly például egy asztal "átlógott a falon" a standjukon.

Egyébként nem sokat tudok a bögregyártásról, de nem tudom elképzelni, hogyan lehetne ilyen hibát véletlenül összehozni. Ha van köztetek szakértő, erősítsen vagy cáfoljon meg, legyen kedves.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)