Hirdetés

Nagyon közel lehet már az új Call of Duty bejelentése

|

Az Activision a napokban sportolóknak mutatta meg a játékot. Ebből is látszik, mennyire a popkultúra része.

Hirdetés

Általában májusban leplezik le a Call of Duty sorozat következő részét, és október-november környékén jelenik meg. 

Hirdetés

Csak egy hét választ el minket az év ötödik hónapjától, úgyhogy elkezdhetünk készülni a bemutatóra. Ma több amerikai focista Instagramján vagy Twitter fiókján is megjelentek fotók, melyeken egy Call of Duty logó mellett pózolnak. Az új játék teljes címét persze nem árulhatták el, de azt megosztották követőikkel, hogy kipróbálták, és nyilván nagyon tetszett nekik. 

A CoD-ok részben azért teljesítenek minden évben nagyon jól, mert az Egyesült Államokban gyakorlatilag hagyomány évente megvenni (nagyjából mint Európában a FIFA-t), rengeteg alkalmi, nagy videojátékos múlttal nem rendelkező játékos veti bele magát évről évre, és a kiadó is számos ismert emberrel szövetkezik. Mindenki tudja, hogy CoD-ozni menő, és az Activision tesz arról, hogy ez így maradjon meg a köztudatban.

Remélhetőleg hamarosan mi is láthatjuk, mit kínál az idei rész. Valószínűleg a Modern Warfare 4 lesz az, tudnánk díjazni. Annyi biztos, hogy az Infinity Ward dolgozik rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)