Hirdetés

Call of Duty: Black Ops IIII - egy kosaras sapkáján tűnt fel az új logó

|

A játékot még nem jelentették be, de úgy tűnik, James Harden már kapott egy sapit, hogy segítsen a promózásában.

Hirdetés

Aki Facebookról keveredett ide, az majd figyelje a posztnál a kommenteket, hogy hányan kötnek bele a címbe. Valószínűleg lesznek páran. 

Hirdetés

Viszont ha már idáig eljutottatok, eláruljuk, hogy nem írtunk el semmit. Bár szokás szerint a 4-et római számmal IV-nek írják, a Black Ops 4 esetében úgy tűnik, a korábbi dizájnt követve IIII-ként lesz feltüntetve a számozás. Persze attól még maradhatunk az arab szám használatánál. A logó, ami nagyon hasonlít a Black Ops 3-éra, a Houston Rockets sztárja, James Harden fején volt látható az NBA tweetjében.

Persze tartozhatna máshoz is, viszont a Kotakunak egy forrás megerősítette, hogy valóban ez az idei Call of Duty jele. Tekintve, hogy mennyi a szivárgás, a bejelentés már nagyon közel lehet. A Call of Duty: WWII első képei április második felében kerültek elő, a hivatalos leleplezésre április 26-án került sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)