Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - képregényekben olvashatunk a specialistákról

|

A játék minden, a többjátékos módban választható karaktere kap egy kis háttértörténetet. Az első három füzet már olvasható.

Hirdetés

Még nagyjából két hetet kell várnunk a Call of Duty: Black Ops 4 megjelenésére, és nem mintha addig nem tudnánk mit csinálni, de most már legalább olvasgathatunk is.

Hirdetés

A Treyarch bejelentette, hogy ingyenesen elérhetővé vált az első három képregény (ezen az oldalon), melyek Ruin, Prophet és Crash múltjába engednek betekintést. Ezt még hét fogja követni, egy minden kezdő specialistához. A történeteket Greg Rucka, Chris Roberson, Jeremy Barlow, K.A. McDonald, Aaron Duran, Matthew Robinson és Tony Shasteen írták, de elkészítésükben közreműködött Adam Hughes, Eric Wilkerson és Kirbi Fagan is.

Ha már sztori nem lesz, legalább ez valamennyire enyhíti a hiányt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)