Hirdetés

Már nézhető a Call of Duty dokumentumfilm

|

Elkészült a Devolver Digital dokumentumfilmje a Call of Duty franchise felemelkedéséről, másfél órányi játéktörténelem várja a rajongókat.

Hirdetés

A Devolver Digital több filmet is megosztott már a Steamen (például a beszédes című Angry Video Game Nerd: The Movie-t), de most valami olyasmivel készültek, amire garantáltan sokan felfigyelnek majd: egy Call of Duty dokumentumfilmmel

Hirdetés

A CODumentary (tényleg így hívják) durván másfél órában mesél a még mindig hihetetlenül népszerű Call of Duty széria felemelkedéséről a 2003-as gyökerektől kezdve a legaktuálisabb darabig. A független anyagban - amit egy angol filmkészítő, Jonathan Beales írt és rendezett - megszólalnak többek között a fejlesztők, profi játékosok, szakértők és rajongók is, akik mind-mind azt próbálják megfejteni, hogy mitől lett a franchise az, aminek ma ismerjük. Ha esetleg korábban kimaradt volna a trailer, alább pótolhatjátok: 

A Call of Duty dokumentumfilm már elérhető az Amazonon és a Steamen is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)