Hirdetés

Az USA olyan repülőt adott Norvégiának, ami csak a Call of Dutyban létezik

|

Donald Trump egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az Államok F-52-esekkel járult hozzá Észak-Európa védelmének növeléséhez. Pont olyanokkal, amiket az Advanced Warfare-ben vezethettünk.

Hirdetés

Az Egyesült Államok jelenlegi elnöke általában Twitteren mond olyan dolgokat, amiktől az újságírók szeme kettéáll, de most szóban hibázott. 

Hirdetés

Még szerdán zajlott az a sajtótájékoztató, amin bejelentette, hogy F-52-es, valamint F-35-ös gépeket küldtek Norvégiának, és míg utóbbiak valóban léteznek, előbbiek csak a Call of Duty univerzumában. Valószínűleg azon kavarodott meg Trump, hogy 52 darab gép kerül át, de az elszólást azóta nem korrigálták sem közleményben, sem más úton. Vagy persze az is lehet, hogy az F-52 létezik, csak mi nem tudunk róla, esetleg az elnök testben ugyan ott volt, de fejben már csak arra tudott gondolni, hogy ahogy vége, mehet CoD-ozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)