Hirdetés

Az Activision parkolópályára tette a Call of Duty filmet

|

Úgy néz ki, hogy még egy darabig nem számíthatunk a CoD film premierjére. A rendező szerint a gyártó csapat most a "majd meglátjuk" pokolban üldögél.

Hirdetés

Tavaly év vége óta síri csend szállt a Call of Duty film köré. Senki sem tudja, hogy mi a helyzet a projekttel, ezért is kérdeztek a badtaste.it interjúztatói. A film rendezője Stefano Sollima egy másik film kapcsán járt náluk, de egy fontos hírt azért közölt a Call of Duty kapcsán: sajnos egyelőre semmi nem történik, parkolópályára került a projekt.

Hirdetés

Túl komoly indoklással Sollima nem tudott szolgálni, annyit tett hozzá, hogy a mozi egyszerűen nem kifejezetten fontos most az Activisionnek.

"A filmmel bővített univerzum ötlete, a Call of Duty világa nem most nem céges prioritás az Activisionnél. Jelenleg egy bizonytalan állapotban vagyunk."

Annyira nem nagy csapás ez, hiszen a videojáték filmeknek eddig nem volt problémamentes fogadtatásuk. Érthető, hogy az Acitivision másra fordítja az erőforrásait, de azért kíváncsiak lennénk rá, hogy ez csak ideiglenes szünet-e vagy végleg befellegzett a filmes Call of Dutynak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)