Hirdetés

Call of Duty film - ekkor kezdődhet a forgatás

|

Úgy tűnik, hogy a Call of Duty filmváltozatát előbb kezdik forgatni, mint gondoltuk.

Hirdetés

Fájóan keveset tudunk a készülő Call of Duty filmről, a főszerepeket illetően is csak pletykákat hallhattunk, így eddig nagyjából csak annyi biztos, hogy Stefano Sollima (Sicario 2) fogja rendezni, aki nemrég azért elárult pár apróságot

Hirdetés

Most egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá, hogy mikor kezdődhetnek meg a projekt munkálatai. A forgatókönyvet író Kiernan Fitzgerald (Snowden) egy interjú keretében adott egy kisebb helyzetjelentést az adaptációról: először méltatta kicsit a Gomorrah sorozatot is jegyző Sollima érdemeit, majd elmondta, hogy reményeik szerint 2019 tavaszán rajtolhat el a forgatás. 

A rendező a Sicario 2: A zsoldosban ügyesen vegyítette az akciózást a drámai pillanatokkal, így ha megtámogatják a gárdát pár nagyobb névvel, akkor jó eséllyel nem nagyon fognak mellélőni a Call of Duty filmmel. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)