Hirdetés

Call of Duty film - a Fekete Párduc írója már a folytatáson dolgozik

|

Az Activision-Blizzard felbérelt egy forgatókönyvírót a Call of Duty filmadaptációjának következő részéhez.

Hirdetés

Nemrég arról kaptunk hírt, hogy a Call of Duty film forgatókönyvét író Kiernan Fitzgerald (Snowden) interjút adott a projekttel kapcsolatban és elárulta, hogy szerinte 2019 tavaszán elrajtolhat a forgatás, méghozzá a korábban bejelentett Stefano Sollima (Sicario 2) rendezésében. 

Hirdetés

A Variety legújabb értesülései alapján az Activision Blizzard annyira biztos a Call of Duty filmadaptációjának sikerében, hogy máris felbérelte a Fekete Párduc egyik íróját, Joe Robert Cole-t, hogy készítse el a folytatás szkriptjét, amelynek késznek kell lennie, mire az első részt elkezdik forgatni jövőre. Cole-ra egyébként meglehetősen pozitív hatással volt az, hogy a Marvel világsikerű filmjén dolgozott, azóta ugyanis  több projekttel is megtalálták: dolgozik a Failsafe című képregény feldolgozásán a Netflix részére, valamint ő írja és rendezi az All Day and Night című drámát az Aquaman színészével,  Yahya Abdul-Mateen II-vel. 

Mivel tavaly kiderült, hogy az Activision Blizzard egy Call of Duty filmes univerzumot szeretne összehozni, ezért nem meglepő a hír, hogy már készítik elő a terepet a folytatás számára. Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)