Hirdetés

Ők lehetnek a Call of Duty film főszereplői

|

A Sicario 2 rendezőjének határozott elképzelései vannak arról, hogy kiket szeretne látni a Call of Duty film főbb szerepeiben. Persze ehhez még az Activisionnek is lesz egy-két szava a büdzsé tekintetében.

Hirdetés

Az Activision saját filmes divízióval szeretné megfilmesíteni a birtokában lévő IP-ket, így többek között az évről-évre újabb résszel bővülő lövöldözős franchise, a Call of Duty is a mozik vásznain fog kikötni. 

Hirdetés

Legutóbb a Variety arról számolt be, hogy a kiadó már meg is találta a tökéletes jelöltet a Call of Duty film élére, aki nem más, mint a Sicario 2-t, a Soldadót tető alá hozó Stefano Sollima (Gomorra, A.C.A.B.). Bár az érintettek nem kommentálták a jelentést, a Metrónak sikerült szóra bírnia a rendezőt és megkérdezni, hogy kiket látna szívesen a filmváltozatban. Sollima Tom Hardy-t és Chris Pine-t említette meg, mint favoritjait, ugyanis míg előbbi kapcsán elmondta, hogy mindenben imádja (már alig várja tőle a Venomot is), addig utóbbit humorérzéke, drámai oldala, szívóssága és esze miatt is dicsérte. 

Valóban mindketten remek színészek és már bizonyították a vásznon, hogy van kémia közöttük a Kémes hármas című akció-vígjátékban, így szívesen látnánk őket együtt a Call of Duty filmben. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)