Hirdetés

Call of Duty filmes univerzumot tervez az Activision

|

Az Activision Blizzard Studios nagy tervekkel állt elő a Call of Duty franchise megfilmesítését illetően: egy Marvel féle filmes univerzumot terveznek, ahol a filmek kapcsolódnak egymáshoz.

Hirdetés

Több mint egy éve alakul meg az Activision Blizzard filmes részlege, és már akkor is szó esett arról, hogy egy robosztus filmes univerzumot akarnak létrehozni a Call of Duty játékok alapján. Úgy tűnik azóta is dolgoznak a terven, Stacey Sher és Nick van Dyk, az Activision Blizzard Studios társigazgatói egy interjúban meséltek arról, hogy képzelik el a CoD filmeket.

Stacey Sher arról beszélt, miben fognak különbözni a Call of Duty filmek egymástól:

Sok éve kitaláltuk már. Összehoztuk egy csapat forgatókönyvírót, akikkel megbeszéltük merre haladjunk. Lesznek olyan filmek, amelyek a Black Ops játékokra fognak emlékeztetni, tehát a történet mögött egy másik sztori is megbújik majd. A Modern Warfare sorozat arról fog szólni, hogy milyen egy háborúban küzdeni, amikor az egész világ tekintete rád szegeződik. Ezek mellett talán lesznek egyfajta hibrid filmek is, amikben titkos akciókat láthatsz, míg a hivatalos hadművelet is folyik.

Majd Nick van Dyk hozzátette, hogy hasonlóan akcióközpontú filmeket terveznek, mint amilyenek a játékok is:

Ugyanolyan adrenalintól fűtött, energikus lesz minden mozi, mint amilyenek a játékok, de nem lesznek pontos adaptációi azoknak. Egy sokkal kiterjedtebb, világméretű, hatalmas, Marvel-féle film lesz.

Az Activision Blizzard Studios a Call of Duty alapján, azok koncepcióján haladva készíti el a filmeket, viszont nem akarja átültetni egy az egyben a játékok történetét, avagy szegmenseit a mozivászonra. Ha jól haladnak a munkálatokkal, a következő évben sokkal többet is megtudhatunk a most készülő adaptációkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)