Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - aranyos kutyuska DLC lesz?

|

Az Xbox One bemutató egyik legszebb pillanata a Call of Duty: Ghosts kutyája volt, amely meg is ihlette azonnal a netes közösséget.

Hirdetés

A Call of Duty: Ghosts előzetes után sokan azonnal rákaptak a mo-cap technológiával felvett virtuális kutya jelentős szerepére, kétségtelenül feldobta a műsort.

Na jó, nem csak az Xbox One bejelentés után derült ki, hogy a kutya az ember legjobb barátja a fronton, korábban is tudtuk már ezt:

Nekem személyes kedvencem egyébként a Call of Duty: Ghosts dobozkép egészen költői újraértelmezése, ahol természetesen a kutya kapja a főszerepet. Egyébként nem ez volt gyermekkorunk leggázabb sorozata?

És akkor persze itt a legújabb kedvenc, a corgi kutyus, amely az új CoD játék tökéletes DLC-je lehetne, én legalábbis minden sarkon megállnék a fülem mellett süvítő golyók romantikus dallamán elmélázva, és szeretetteljesen megvakarnám a kis tündéri kutyus fülét. Ő simogatni nyújtaná pocakját, boldog békeidők lennének.

Egyszerűen zseni. Kell egy ilyen harci eb. Persze a többire is vigyázni, nehogy megsértődjenek...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)