Hirdetés

A Sicario 2 rendezője készítheti a Call of Duty filmet

|

A Variety úgy tudja, Stefano Sollimát kérte fel az Activision a projekthez.

Hirdetés

Nemrégiben az Activision kimondottan azért alapított filmes ágazatot, hogy saját franchise-ait a vászonra vigye. Ennek eredményét még nem láthattuk, de mozgolódás azért van. 

Hirdetés

A Variety jelentése szerint folynak a tárgyalások Stefano Sollimával, aki a Sicario 2: Soldadón is dolgozik, és korábban olasz thrillereket, drámákat készített, melyek egy része miatt díjakra is jelölték. Eddigi munkássága alapján jó választás lehet egy komor mozihoz. A producerek az Activision Blizzard Studios elnökei, Stacey Sher és Nick van Dyk lesznek, valamint maga Bobby Kotick.

Azt, hogy a projekt mikorra valósulhat meg, még csak nagyjából sem tudni. Színészek nincsenek, forgatókönyv szintén hiányzik, de a rendező megtalálása egy fontos lépés. A Call of Duty film feltehetően a Modern Warfare játékok idejében játszódik majd, és nem a második világháborút dolgozza fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)