Hirdetés

Nem nyújt elég kihívást a Call of Duty: Warzone? Játszd kormánnyal!

|

Egy YouTuber most bebizonyította, hogy még ezzel a kifejezetten előnytelen irányítással is teremhet babér a szerencsésebbeknek.

Hirdetés

Egy ideje dívik az a szokás, hogy adott játékokat olyan kontrollerekkel próbáljanak ki, amiket határozottan nem ezekhez találtak ki; láttunk már Guitar Hero kontrollerrel, táncszőnyeggel, sőt krumplival vagy teáscsészével történő végigjátszásokat. Ezekhez képest a kormány még kifejezetten illik a Call of Duty: Warzone-hoz, noha a gulag párbaj megnyeréséhez azért nem kevés szerencse is kell.

Hirdetés

Noel Miller humorista és streamer úgy döntött, hogy ő lesz csapatának sofőrje, melyhez kifejezetten logikus választásnak tűnik a kormány. A gond csak az, hogy ritkán elég a pályán vezetgetni ahhoz, hogy megnyerjünk egy meccset a Warzone-ban, a lövöldözésben pedig már nem annyira válik hasznunkra az autós szimulátorokhoz kitalált kontroller. 

Miután egy rosszul sikerült autós üldözésben kilőtték, Miller az esélytelenek nyugalmával vágott neki a gulag párbajnak. Arra viszont nem számított, hogy ellenfele egy sikeres villanógránátozás után úgy elbízza magát, hogy egyenesen a puskacsöve elé szalad. A teljes közvetítést itt nézhetitek meg, nagyjából 1:21:00-től kezdődik az ominózus összecsapás, de a jelenet annyira komikus, hogy a streamer a Twitterén is megosztotta azt:

 

Nektek volt már ennyire szerencsés helyzetetek a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)