Hirdetés

Videojátékként kap folytatást egy kultikus horrorfilm

|

A negyven éve megjelent film sokaknál kicsapta a biztosítékot, és a játékváltozat sem fog finomkodni.

Hirdetés

Ruggero Deodato 1980-as áldokumentumfilmjében, a Cannibal Holocaustban egy professzor mentőexpedícióra indul a brazil őserdőbe, hogy megtaláljon négy fiatal filmest, akiknek már több hónapja nyoma veszett. Útja során kannibálokkal is találkozik, valamint rájön arra, hogy mi lett az eltűntekkel, ezért megpróbál a törzs bizalmába férkőzni, hogy megszerezze a filmtekercseket és választ kapjon rá, miért lett az a sorsuk, ami. Deodato rendezése azonban nem a film minősége, hanem az azt övező botrány miatt lett emlékezetes: a félrevezető marketing miatt sokan elhitték, hogy valóban meghaltak a színészek, számos országban be is tiltották az alkotást, ráadásul a mai napig komoly visszatetszést vált ki a produkció miatt elpusztult állatok ügye is.

Hirdetés

Már 40 éve annak, hogy a Cannibal Holocaust megjelent, az évforduló kapcsán pedig a Fantastico Studio névre keresztelt fejlesztőcsapat Deodatóval együtt folytatást készít hozzá egy videojáték képében, amely a leírás szerint egy interkatív horrorkaland lesz a Unity grafikus motorba csomagolva. A játékmenet során különböző kalandorok felett vehetjük majd át az irányítást és egyre több derül ki a háttértörténetükből, miközben felfedezik az érintetlen borneói dzsungelt. 

A Cannibal várhatóan idén novemberben fog megjelenni PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és okostelefonokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)