Hirdetés

Két új plakát érkezett a Monster Hunter filmhez, és nyugi, vannak rajtuk órási fegyverek

|

A film mindkét főszereplője saját plakátot kapott, de a sorozat rajongói bizonyára a jellegzetes kardokat fogják először észrevenni.

Hirdetés

A Monster Hunter-sorozat legutóbbi darabja hatalmas sikert aratott, így értelemszerű, hogy a Capcom folyamatosan jelenti be az újabb és újabb tartalmakat, viszont a régóta emlegetett filmadaptáció már nagyon hosszú ideje nem hallatott magáról. Néhány hónappal ezelőtt ugyan megjelent egy kiszivárgott előzetes, viszont egészen mostanáig kellett várnunk arra, hogy hivatalosan is életjelet adjon a projekt.

Hirdetés

A Sony Pictures tegnap két új hivatalos plakátot osztott meg, amelyen a film két főszereplőjét, Natalie Artemis kapitányt (Milla Jovovich) és a Vadászt (Tony Jaa) láthatjuk, persze a rajongóknak bizonyára sokkal feltűnőbb lesz az, hogy a két színész kezében a játékból jól ismert fegyvereket, a Giant Jawblade-et és a Great Hunter's Bow-t láthatjuk.

Sajnos hivatalos előzetes még mindig nincs, de mivel a film idén szeptember 4-én jelenik meg, az elkövetkező hónapokban már várható, hogy elindul egy kicsit komolyabb reklámkampány. Nektek hogy tetszenek a plakátok? Felidézik a játék hangulatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)