Hirdetés

Cardi B egy sztriptíz bárban történt verekedés miatt nem reklámozhatta a Call of Duty: Modern Warfare 2-t

|

A botrányba keveredett énekesnő saját bevallása szerint egy életre megtanulta a leckét.

Hirdetés

Nem kell már sokat várnunk a Call of Duty: Modern Warfare II megjelenésére, aminek a marketingje napról-napra hangosabban dübörög. A 2019-es reboot folytatása már a megjelenése előtt hatalmas siker, a bétával annyian játszottak, mint még korábban egy epizód próbaverziójával sem.

Arra talán már kevesen emlékeztek, hogy a hype korai időszakában Cardi B is kapcsolatba került a Call of Duty-val, a Hot Shit című számában egy kapcsolódó nyakláncot viselt, azóta viszont semmilyen anyag nem jelent meg az énekesnővel. Most kiderült miért.

Hirdetés

Cardi B a Twitteren a következőt posztolta a követőinek:

"A múltban történt rossz döntéseim miatt maradtam le most pénzről. Volt egy több millió dolláros üzletem a Call of Duty-val, de nem valósíthattam meg a bírósági döntés miatt. Gondolkodjatok, mielőtt döntést hoztok! Én megtanultam a leckét."

Egy rajongó hamar összekötötte a dolgokat, és rá is kérdezett, hogy ennek az üzletnek volt-e a része a korábbi nyaklánc, amit az énekesnő meg is erősített.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A comicbook.com beszámolója szerint Cardi B 2018-ban keveredett verekedésbe New York egyik sztriptíz bárjában egy másik nővel. Az énekesnőt bűnösnek találták és csak úgy kerülhette el az elzárást, hogy vádalkut kötött és 15 nap közösségi munkát vállalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)