Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy Castlevania animációs sorozat készül

|

A nyáron a Power Rangers producere erősítette meg, hogy Castlevania rajzfilmsorozatot tervez, most pedig egy újabb producer nyilatkozata erősítette meg a projekt létezését.

Hirdetés

Adi Shankar több részletet is elárult augusztusban a Castlevania animációs sorozatról, így kiderült, hogy az adaptációs jogokat a Frederator Studios szerezte meg (ők az Adventure Time rajfilmek miatt lehetnek ismerősek), valamint az is, hogy a széria a Castlevania III: Dracula's Curse alapján készül, amelyben Trevor Belmontot irányíthattuk. 

Most a Frederator alapítója és az Adventure Time producere, Fred Seibert a Nickelodeon Animation podcast vendége volt, ahol titokzatosan utalt egy "névtelen projektre", amely alapjául az elmúlt 30 év egyik legnépszerűbb videojátéka szolgál.

Noha Seibert nem említette egyetlen alkalommal sem a Castlevania nevet, Shankar korábbi nyilatkozata után és azt figyelembe véve, hogy a franchise éppen idén ünnepelte a 30. születésnapját a napnál is világosabb, hogy mely széria adaptációjáról beszélt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)