Hirdetés

Még idén megkapjuk a Castlevania második évadát

|

Maga Warren Ellis erősítette meg, hogy 2018-ban biztosan megérkezik a folytatás.

Hirdetés

Az már korábban is kiderült, hogy a Netflix berendelte a Castlevania harmadik évad is, de a második szezon premierdátumával továbbra is adósaink maradtak. A premier pontos napjára ezúttal sem derült fény, de azért a sorozat írója tudott még így is fontos információkkal szolgálni.

Hirdetés

Warren Ellis (akinek egyébként olyan kiváló képregényeket is köszönhetünk, mint a Transmetropolitan) a Twitteren jelentette be, hogy a 8 epizód hosszú második évad még valamikor 2018-ban meg fog érkezni. A pontos dátumot egyelőre még ő sem ismeri, de azt azért hangsúlyozta, hogy hihetetlenül keményen dolgozik jelenleg is az összes animátor, szóval azért nem lehet annyira nagyon messze a nagy nap.

Addig is amíg várunk a második szezonra, ha rám hallgattok, akkor mindenképpen megnézitek az első évadot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)