Hirdetés

A Castlevania harmadik szezonját is berendelte a Netflix

|

Ha minden jól megy, akkor a Castlevania anime még legalább 2 szezonnal fut tovább.

Hirdetés

Tavaly nyáron futott be a Castlevania anime, ami mind a játéksorozat rajongóit, mind a műfaj kedvelőit lenyűgözte. A nagy sikerre való tekintettel a Netflix röviddel a premier után be is rendelte a második szezont.

Hirdetés

A színész, Richard Armitage elárulta, hogy miután befejezték a szinkronmunkát a folytatáson a Netflix már be is rendelte a harmadik évadot. Úgy néz ki, hogy ezúttal nem várták meg a közönség véleményét.

A második szezon még nem került fel a streaming szolgáltatóra, még hivatalos dátum sincs a premierről. Valószínűleg még idén megkapjuk a folytatást, amit aztán jövőre egy újabb szezon követ majd.

Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)