Hirdetés

Megvan a Castlevania sorozat stábja

|

Ma a Castlevania sorozat producere egy videóban elmesélte, hogy kik is felelnek hőseink hangjáért.

Hirdetés

Adi Shankar (producer) és Graham McTavish (színész) álltak a kamera elé, hogy elmeséljék kiket is hallhatunk majd a Castlevania Netflix sorozatban. Graham például magát, Drakulát játssza.

Emily Swallow (Supernatural, The Mentalist) lesz Drakula felesége, Lisa Tepes. Richard Armitage szólaltatja meg Trevor Belmontot, kinek hű társát James Callis játssza. Alejandra Reynoso lesz Sypha Belnades hangja, Matt Frewer a The Bishop nevezetű karakter hangjáért felel, és Tony Amendola feladata lesz a The Elder megszemélyesítése.

A Castlevania Netflix sorozat a játékszéria harmadik részének eseményeit hozza majd el a képernyőkre. Az animációs csoda egészen pontosan július 7-től lesz megtekinthető a Netflixen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)